Šijeme pro děti k Vánocům

darky-pro-detiVěříme, že dárky od srdce jsou nejkrásnější. A jde-li o Vánoce, platí to dvojnásob. Co najdou letos pod stromečkem vaši nejmenší? Ušijte jim doma mikinu, šaty, tričko nebo další oblečky ze kterých budou mít opravdovou radost. Na motivech látek totiž mohou být jejich oblíbení televizní hrdinové, veselá zvířátka a další vzory.

Pojďme se společně podívat, co všechno můžeme dětem ušít z našich látek a jaké motivy splní jejich vánoční přání a udělají jim pod stromečkem radost. Ať už se chystáte ušít dárek k Vánocům malému miminku, nebo většímu rošťákovi.

tlacitko-detske

bodyckoCo můžete dětem ušít

  • Bodyčka a pyžamka – pro šití pyžamek a bodyček doporučujeme hlavně bavlněný úplet, který je přizpůsobivý a prodyšný. V naší nabídce pro vás máme mnoho líbivých a veselých vzorů pro děti, které můžete zkombinovat i s jednobarevnými látkami.
  • Bundičky, kalhoty a kombinézky – pro šikovné švadlenky, které si troufají na ušití složitějších kousků, máme v nabídce softshell. Najdete u nás třeba teplý s beránkem nebo i lehčí softshell na jaro.
  • Sukně a šaty – šaty pro malé princezny ušijete z rozličných úpletů z naší nabídky. Najdete mezi nimi všemožné vzory od dětských až po ty, které jsou vhodné pro větší slečny.
  • Nákrčníky, čepice a rukavičky – doplňky k oblečení, které zahřejí na podzim a v zimě, můžete ušít například z úpletu a doplnit tak sadu oblečení.
  • Mikiny, tepláčky a sportovní oblečení – originální kousky na sport a volný čas ušijete z naší teplákoviny, která vám nabídne velké množství vzorů. Máme teplejší počesanou teplákovinu, která zahřeje v zimě a na podzim, i teplákovinu nepočesanou, vhodnou na letní dny.

 

MicrosoftTeams-image (9)

Látky s motivy, které rozzáří očka vašich nejmenších

z čeho oblečky ušít

A jaké motivy vám pro ušití dárků pro děti doporučujeme? Máme pro vás připravené veselé motivy různých druhů, ze kterých si jistě pro děti vyberete ty nejlepší.

Disney motivy

Veselé motivy z dílny Walta Disneye budou děti milovat. Připomenou jim jejich oblíbené postavičky, jako je Mickey, Minnie, Pluto nebo Kačer Donald.

disney

hlavy

mickey

oblec

Teplákovina
Disney nálepky
Teplákovina Barevné
hlavičky
Teplákovina Mickey
na černé
Jarní/podzimní softshell Barevné oblečení

 

Pohádkové motivy a akční hrdinové

Tepláčky, nákrčníky i další oblečení pro děti můžete také ušít z látek, které nesou motivy oblíbených hrdinů z televizních seriálů a dětských animovaných filmů. Jejich dětskými dobrodružstvími je bude provázet oblíbená Tlapková patrola, Elza nebo králíček Bing.

aven_1 frozen kralik patrola
Teplákovina
Avengers
Teplákovina
Barevný Frozen
Teplákovina
Králíček Bing
Teplákovina
Tlapková patrola

Zvířátkové a fantasy motivy

Který malý rošťák by neměl rád motivy se zvířátky. Veselé, fantazijní i další látky s motivy zvířátek jsou v naší nabídce velmi oblíbené. A uvidíte, že si je zamilují i vaši nejmenší.

dino krtek sipky chame
Teplákovina
Dino na zelené
Teplákovina
Krtek na sáňkách
Jarní/podzimní softshell Podzimní šipky 100% bavlněný úplet Růžoví chameleoni

 

Jednobarevné a barevné látky

Jednobarevné a barevné látky veselých i mírnějších barev úžasně doplní ty designové. Můžete z nich ušít například rukávky bodyček a triček, bund nebo části kalhot a vytvořit tak zajímavé a originální kousky.

jeans_1 maskac_1 rybi puntky
Teplákovina Jeans
- Dark Blue
Zimní softshell s fleecem - zelený maskáč Zimní Softshell fleece - Rybí kost Fuchsie Teplákovina
Puntík na černé

 


Přejeme hodně štěstí a nápadů při tvoření! Budeme rádi, když nám pošlete své výsledky, abychom se mohli pokochat tím, jakou radost vašim dětem udělali! A budete-li potřebovat poradit, jsme tu pro vás.

 

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet