Šijeme dárky pro dámy

darky-zenyPokračujeme v naší vánoční kreativní krasojízdě. Milé švadlenky, tentokrát můžete nastartovat své šicí stroje na vytvoření dárků pro dámy. Přinášíme vám inspiraci v podobě látek, ze kterých můžete ušít dárek pro své nejbližší a spíchnout si tak Vánoce svých snů.

Naskladňujeme pro vás pravidelně látky mnoha vzorů a druhů, abyste si mohli vybrat pro své šití to nejlepší. Udělejte o Vánocích radost ručně ušitými dárečky. Nejen, že budou originální, ale také budou věnované od srdce.

damske-tlaciko

 

satyCo můžete z našich látek ušít:

  • Šaty – na ušití šatů pro vás máme opravdu krásné látky, a to pro ženy a dívky každého věku. Z úpletu tak ušijete šaty pro mladé slečny i elegantní dámy.
  • Trička a halenkyz úpletu ušijete i trička a halenky nejrůznějších vzorů a barev. Nechte se unést fantazií, kombinujte a zkoušejte k sobě padnoucí vzory.
  • Pyžamo a noční košile – pyžamo je vždy skvělý nápad! Ušijte to nejkrásnější pro vánoční pohodu a sledování pohádek u televize i pro nošení po celý rok.
  • Čepice, nákrčníky a rukavice – chystáte-li se potěšit menším dárkem, doporučujeme ušít třeba nákrčník, čepici nebo rukavice. K dispozici je vám náš úplet i náplet se svými barvami a vzory.
  • Mikiny – mikiny doporučujeme ušít z teplákoviny. Můžete kombinovat vzory a barvy, například z květinového, abstraktního nebo jiného vzoru ušít rukávy a z jednobarevné látky zbytek oblečení.
  • Bundu – zkušenější švadlenky se mohou pustit i do většího „projektu“, jako je bunda ze zimního či podzimního softshellu. I ten u nás není žádná nuda, najdete ho u nás v mnoha barvičkách i vzorech.

 

 


Dárky můžete ušít pro každou dívku, ženu i dámu ve svém okolí. Pro babičku, maminku, sestru, kamarádku nebo třeba pro švagrovou. Věříme, že originální dárky od srdce jsou nejlepší a přinesou opravdovou radost.

Pro ušití dárků pro dámy se inspirujte našimi látkami

Jakou krásu ušijete z našich látek, už víte. Teď se pojďme inspirovat vzory, roztomilými látkami a pestrými barvami. Pro každou ženu ve vašem okolí můžete vybrat vzor, který si prostě zamiluje.

vanoce-damy

Květinové vzory

Květinové vzory jsou jako stvořené pro ušití šatů, halenek a dalších kousků dámského outfitu. Hodí se pro šití jarního oblečení, ale i v zimě nám přinesou do chladných dnů trochu tepla.

kytky kvety ruze
Teplákovina Barevné květy Teplákovina Květy a listy Teplákovina Květy růžové na světlé

Abstraktní vzory

Abstraktní vzory na úpletech, teplákovině i softshellu rozproudí vaši fantazii. Skvěle je nakombinujete s jednobarevnými látkami podobných, nebo naopak kontrastních odstínů.

abstrakt motyli latka1a
Úplet Barevné proužky Úplet Motýlci a květy Úplet modrohnědé puntíky

Jednobarevné látky

Tyto látky u nás najdete snad ve všech barvách duhy. Jsou perfektní jako doplněk k jiné vzorované látce, ale i jako primární látka pro ušití triček, šatů a podobně.

ruzovy ruzova1 modra
100% bavlněný úplet světle růžová melánž 100% bavlněný úplet Proužky na růžové 100% bavlněný úplet Modrá
Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet