Vánoce vašich snů z látek z Kydlinky – tentokrát pro muže


shutterstock_1897870129Naše vánoční inspirace nekončí. Pro ženy a pro děti jsme již šili, a tak se dnes podíváme na tipy na látky, ze kterých ušijete dárky pro muže. Spíchnete si tak jednoduše dárek pro tatínka, dědečka, bráchu i synka. I pro kohokoliv dalšího, kdo ocení pohodlné a originální tepláky, tričko, nebo třeba pyžamo na vánoční lenošení.

Vymyslet originální a užitečné dárky, které budou od srdce, je čím dál těžší. My věříme, že dárky, které vyrobíme sami, jsou tím nejlepším, co ocení každý obdarovaný. Pro vaše vánoční šití jsme vybrali ty nejlepší a nejhezčí látky z našeho e-shopu. Pak už jen stačí zapojit váš švadlenkovský um, a máte vystaráno. Uvidíte, že letošní nadílka bude prostě perfektní.

panske-tlacitko

 

 

Co například ušijete z našich látek:

  • Domácí tepláky a mikiny – Pro mikiny a tepláky je skvělá teplákovina nejrůznějších potisků. Je krásně pohodlná, protože je pružná a prodyšná.
  • Sportovní oblečení – I pro sportovní oblečení vám nabízíme příjemnou teplákovinu. Na zimní dny máme počesanou teplákovinu, pro letní zase teplákovinu nepočesanou.
  • Trička – Na trička je nejlepší úplet. A protože je naše nabídka bohatá, zvládnete ušít ta nejoriginálnější trička pro malé i starší pány. Můžete spolu kombinovat barvy a vzory a nechat vše na své fantazii.
  • Pyžama – Pyžama, nebo dokonce noční košile, které jsou u některých pánů oblíbené, ušijete z úpletu. Ideální na vánoční lenošení, ale zůstanou pánům i po Vánocích.
  • Čepice, rukavice, nákrčníky – Ideální dárek pro každého, jsou rukavice, nákrčníky a čepice. Máme na ně náplet i úplet různých vzorů a barev.
  • Bundy – Zimní i podzimní softshell je ideální pro ušití bundy. Nabídka krásných motivů a barev vás jistě namotivuje k tomu, pustit se do jejího ušití.

Dárkem z vlastní šicí dílničky potěšíte všechny muže ve svém okolí. Malé pány pyžamem, dědečka čepicí a muže tričkem.

darky-pro-muze

Inspirujte se našimi látkami a ušijte ty nejkrásnější dárky

Už jsme si řekli, co můžete k Vánocům pro muže spíchnout. Nyní se ale dostáváme k nejdůležitější inspiraci z našeho e-shopu, a to, z jakých vzorů a látek můžete čerpat. Máme pro vás opravdu krásné a originální potisky pro malé i velké.

Obrázkové motivy

Látky s obrázkovými potisky jsou vhodné pro ušití pyžam, triček i dalšího oblečení. Můžete si tak vybrat tu, která se bude nejvíc líbit vám i obdarovávanému.

auta auta2 gamer
Teplákovina
Auta na světlé
Teplákovina
Barevná auta
Teplákovina
Gamer

 

Abstraktní motivy

Na našich úpletech, teplákovině i softshellu najdete i abstraktní motivy, které rozproudí fantazii a budou se líbit na všemožném oblečení. 

jeans_3
Teplákovina
Světlý potrhaný jeans
Teplákovina
Drobný šedý maskáč
Teplákovina
Drobný zelený maskáč

 

Jednobarevné látky

Tyto látky můžete použít jako primární, případně je můžete použít jako doplňkové k obrázkovým, abstraktním i dalším. Vhodné jsou například pro ozdobné kapsičky, rukávy, kapuce i další detaily, se kterými bude váš výtvor dokonalý.

Teplákovina
jednobarevná modrošedá
Teplákovina
jednobarevná tmavě modrá
Teplákovina
jednobarevná černá

 

 

 

Design Shoptak.cz | Platforma Shoptet